Produsere mest melk og lengst

Syntes at det ser ut som alle mor som ammer har konkurransen no om hvem kan amme lengst og hvem pumpe så mye at dem har ikke nok plass i kjøleskapet eller fryser.

Det finnes sykt mange videoer på YouTube hvordan man skal produsere mer melk. Personlig så synes jeg at man trenger ikke å produsere så mye at du har ikke plass til noe annet i kjøleskapet. Det er nok med å produsere så mye at barnet går ikke sulten. Kjøleskapet trenger ikke alt det melka. Produser melk for barnet ikke for kjøleskapet. Barnet velger selv hvor mye melk han/hun trenger, men man burde kanskje passe hvor lenge man ammer.

Noen videoer er av mor som sier hvor mange år dem har ammet no. Syntes bare det er rart når barnet er 5år og framdeles mora ammer barnet. Tror ikke barnet får så mye godt av det når den er så gammel. Selvfølgelig man velger selv hvordan man opprette sin egen barn, men...Hvor burde gå grensen? Tror ikke jeg skal amme barnet lenger enn 1år. Jeg ammet i 2måneder no. Det er framdeles langt vei for oss.
Ha en fin kveld! :)


#amming #barnet #youtube #mor

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

whitechocolatechilli

whitechocolatechilli

19, Hitra

St som hvit sjokolade, men hvis noen e frekk s kan jeg atakere med chilli spice ;) Dere kan se fram til lese om mange forskjellige ting

Kategorier

Arkiv

hits