No boyfriend=no sleep

Skulle gå søv no, men når jeg leste litt blogg før jeg skulle legg meg...vel jeg har funnet en venn på foten min og da snakker jeg om en edderkopp. Jeg er ikke redd for edderkopper med veldig tynne fotan, men den vært små og med fett kopp.
Jeg og familien min bor et sted hvor man kan ikke unngå edderkopper dessverre...det er bare å åpne litt vinduer også kjem dem. Føler at dem bare venter uten for vinduer og døra bare for å komme inn med en gang dem har sjansen.
Kjæresten min skal jobbe hele natten. Ingen kan hjelpe meg med dem. Da, vet jeg ikke om jeg kan søve etter den traumatiske opplevelsen jeg nettopp hadde med en edderkopp... fordi hva hvis det finnes flere av dem. Jeg er så trøtt, men også så paranoid at jeg tror at jeg skal brenne ned hele huset hvis jeg finner en edderkopp til før han kjem fra jobben. Det minte meg om en video på YouTube. Jeg husker ikke hva den heter, men den er laget av Stodio C...jeg har funnet ut no at den heter "Spidey Senseless". Så jeg skal se på det no, med håp at jeg skal søvne.
Natta igjen

#sleep #edderkopp #youtube #kjæreste #trøtt #blogg #søvn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

whitechocolatechilli

whitechocolatechilli

19, Hitra

St som hvit sjokolade, men hvis noen e frekk s kan jeg atakere med chilli spice ;) Dere kan se fram til lese om mange forskjellige ting

Kategorier

Arkiv

hits